8.12.2006 г., 17:49 ч.

Свети Валентин 

  Поезия
972 0 0
В този хубав и прекрасен ден
щастлива съм, че си до мен!
На влюбените празника да споделим
и окрилени от любов да полетим:)

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??