21 mar 2017, 22:57

Светица 

  Poesía » De amor
230 1 4

Жена мечта ли си или пък си богиня?

Даряваш красотата всеки ден

на хората, за които си светица,

а те те гледат с поглед премрежèн.

 

Животът ти със трудности се случи,

обрули те, като виелица в нощта,

но ти се бори храбро и сполучи

да си отгледаш и семейство и деца.

 

Приятелко любима... ти си злато,

което с възрастта все по-хубаво блести,

аз искам ти да изживееш вечно лято,

аз зимата ще изживея сам... в мечти.

 

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??