27 dic 2008, 16:26

Светло 

  Poesía » Otra
748 0 14




 

Мога да се влюбя.
Мога да се влюбя в един
                    прекрасен град.
И в нощен Царевец...
В малките розови листенца.
В притихващите птици...
които кротко сънуват...
Пак в тяхната песен се влюбвам...
И в слънцето, разпиляло се
по всички посоки.
Пътищата към света са
                                 различни.
Аз в лазурните се влюбвам.
Като прелом през същността
                                    на Юли,
светло е.






http://vbox7.com/play:cb04e872



© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??