5 feb 2023, 8:20

Светлосенки 

  Poesía » De amor
184 0 2

      

       Светлосенки

 

Светлосенки и птици във полет,

отразени във мойте очи,

и желание силно за пролет,

за красиви и слънчеви дни,

 

за дървета от цвят натежали,

за усмивки, за нежна любов,

за небесните сини простори

и за всичко, което е зов.

 

От природата чудна се раждат

цветовете в душата ми пак…

Колко дълго за теб ми разказват

и невидимо пращат ми знак!

 

Колко дълго сърцето пленено

търси тази любов в пролетта,

за да стопли във стих вдъхновено

всяко чувство и всяка мечта!

 

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??