Светлосенки и птици във полет,
отразени във мойте очи,
и желание силно за пролет,
за красиви и слънчеви дни,
за дървета от цвят натежали,
за усмивки, за нежна любов,
за небесните сини простори
и за всичко, което е зов.
От природата чудна се раждат
цветовете в душата ми пак…
Колко дълго за теб ми разказват
и невидимо пращат ми знак!
Колко дълго сърцето пленено
търси тази любов в пролетта,
за да стопли във стих вдъхновено
всяко чувство и всяка мечта!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены