20 feb 2009, 20:46

Светулки 

  Poesía
862 0 1

 

                                                 Светулки

 

                                            Сън ли си...?

                                            Нека сънувам

                                            светли видения в мрака.

                                            Като светулка лудувам -

                                            толкова дълго те чаках!

 

                                             Сутрин мечтите убиват

                                             на слънцето гордо лъчите.

                                             Светулките даже се скриват,

                                             но светят щастливи в очите!

 

© Лушка Кочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??