15 dic 2010, 17:14

Светулки 

  Poesía » Del paisaje
981 0 10

СВЕТУЛКИ

 

Къси дни и дълги нощи.

Пусти улици. Вали.

Но светулки има още

в тези есенни мъгли!

И в сърцето ми блещукат

разни светли чудеса –

най-великото се случва

в малките наглед неща…

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??