15 jun 2006, 22:23

"Светът" 

  Poesía
800 0 2
Светът изглежда тъй голям,
ала що "изглежда"? Той е великан!
В безбройни страни и острови,
и ние сме там!
И все ни се иска да отидем в някои страни
или те да дойдат в нашите мечти!
И така светът остава недокоснат от човешката ръка,
само помилван от детската мечта!

© Моника Гарвалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??