15 июн. 2006 г., 22:23

"Светът" 

  Поэзия
799 0 2
Светът изглежда тъй голям,
ала що "изглежда"? Той е великан!
В безбройни страни и острови,
и ние сме там!
И все ни се иска да отидем в някои страни
или те да дойдат в нашите мечти!
И така светът остава недокоснат от човешката ръка,
само помилван от детската мечта!

© Моника Гарвалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??