Омраза и обич, ревност и грях -
всичко в живота е тленност и прах.
Дните минават, пропити със страх;
наш'те мечти той превръща във крах.
Приятел и враг вървят ръка за ръка
и чуждите амбиции покриват с лайна.
Да пожалят не искат твойта душа,
а всичко продават за злато и слава.
Бездушен свят, мъртъв свят -
не желая в тебе да съм.
Мен ме зове, мен ме влече
спокойният вечен сън.
Шибан свят, черен свят -
не желая в тебе да съм.
Открих пътеката вярна
и скоро ще избягам навън.
© Ваня Todos los derechos reservados
не желая в тебе да съм" и аз не искам!! хареса ми