Светът е пълен с красота,
но трябва ти да я откриеш.
Дарявай много доброта
и няма гузно да се криеш.
Щом някой среща те с усмивка,
усмивка връщай на мига
и казвай си, че си щастливка,
щом любиш, пееш и кипи кръвта.
© Анна Станоева Todos los derechos reservados