5 feb 2014, 11:39

Светът на греховете 

  Poesía » De amor
550 1 0

За да ме отдели от теб,

Съдбата е готова да ме убие,

защото перфектно знае,

че само Смъртта ще ме надвие. 

 

Иска да ме спре да те обичам,

но не мога да отричам -

в мислите си само теб събличам

и за теб през огъня на Ада аз ще тичам.

 

Да се пробва, щом желае

да види как Любовта нехае,

че иска да я унищожи

и в Ада да я придружи.

 

Но на Смъртта няма да се дам,

докато Ти и Аз сме Там -

в света на греховете,

където закрилят ни дори и Боговете! 

© Валерия Кирева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??