4 nov 2009, 22:12

Светът с теб е толкова прекрасен! :) 

  Poesía » De amor
1523 0 5



      Приказно вълшебниче, очи затварям и те виждам

как идваш прелестен, красив
и нежно искам аз да те притискам,
в обятията ми да се почувстваш ТИ щастлив!

Светът със теб е толкова прекрасен,
като
вълшебна приказка без край..
и всичко сякаш е магия,
ОБИЧАМ ТЕ вълшебниче, и искам... цяла в тебе да се да се скрия! :)

 


         Посветено с МНОГО ОБИЧ на моето приказно вълшебниче V... :)

09.09.2009 г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??