Nov 4, 2009, 10:12 PM

Светът с теб е толкова прекрасен! :) 

  Poetry » Love
1521 0 5



      Приказно вълшебниче, очи затварям и те виждам

как идваш прелестен, красив
и нежно искам аз да те притискам,
в обятията ми да се почувстваш ТИ щастлив!

Светът със теб е толкова прекрасен,
като
вълшебна приказка без край..
и всичко сякаш е магия,
ОБИЧАМ ТЕ вълшебниче, и искам... цяла в тебе да се да се скрия! :)

 


         Посветено с МНОГО ОБИЧ на моето приказно вълшебниче V... :)

09.09.2009 г.

© Любов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??