23 ago 2007, 23:02

Свидетелство за смърт 

  Poesía
565 0 5
 

Свидетелство за смърт



Във себе си морето се удави.

Повърна върху пясъка медузи.

Сега от него, Ганьо ще направи

за бедни немци, евтино джакузи.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??