23.08.2007 г., 23:02 ч.

Свидетелство за смърт 

  Поезия
553 0 5
 

Свидетелство за смърт



Във себе си морето се удави.

Повърна върху пясъка медузи.

Сега от него, Ганьо ще направи

за бедни немци, евтино джакузи.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??