6 jun 2007, 19:06

Свобода 

  Poesía
633 0 2
Свобода

Попаднах във капана на живота
и лесно този свят ме окова
какво ли би успял от мен да вземе
нима и аз роден съм за това.

Нима след всичките и аз ще крача
за капка щастие протегнал длан
или това е моята задача
за това роден съм сигурно и аз.

Подвластен ли съм аз на тез закони
ще мога ли със сила да строша
светът със многоброините канони
да тръгна сам по своя път и аз.

Ще мога ли тогава да отбия
реката на живота настрана
от своя остров да се наслаждавам
на мойта придобита свобода. 

(c) Владимир Гюров

© Владимир Гюров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??