СВОБОДА
Желаеш ли лична облага-
Няма да имаш такава,
Защото свободен искаш да си.
Желаеш ли ти уважение-
Няма да имаш такова,
Защото свободен искаш да си.
Желаеш ли изцяло прозрение,
Познай първо себе си ти,
И после търси свободата!
13.10.98г
© Атанас Коев Todos los derechos reservados