Свобода:
Среда, която не познава
норми, правила, закони
и никой нищо не продава,
и никой никого не гони.
Не налагат там забрани,
няма бедни и богати,
липсват власт, войни, тирани
и деление на щати.
© Марин Цанков Todos los derechos reservados
липсват власт, войни, тирани
и деление на щати."
Поздравления!