Уханието на кожата
събужда изкушение
за удоволствие с аромат,
привличащ настроението,
и вълшебствата са емоции.
Възбужда се чувствеността
от вятъра с дъх на мечта,
звуците от сближаването
и отдалечаването на устните от кожата
с действието на езика,
движенията на тялото и
гласа с различните му
интонации с вълнения от интимността.
Подарява се и се прегръщат
моментите незабравими
от топлина.
Свобода.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados