Сега съм бяла, по-бяла от деня,
последен танц в поредния копнеж,
сега съм силна, по-силна от греха,
усещам порив на желан стремеж.
Умея да бъда свободна и вярна,
вярна на своите смели мечти,
единствено от страх не съм успяла
да повярвам в това, че летя почти.
© Боряна Todos los derechos reservados
!!!*
((( )))