Щом безкраят е красива свобода,
душата ти поема като пръстен.
И свети като мъничка звезда,
като цветето, което не откъсваш.
Как небето ти е порив на дете,
един чудесен умисъл към Рая.
Защото днес разтвориш ли криле,
ще бъдеш ти свободен сред безкрая!
© Аз Todos los derechos reservados