15 ene 2013, 13:54

Свободен пазар 

  Poesía
357 0 0

дребните жестове
малки но ценни
същински монети
двете страни на
лицата им
гледат една към друга
докато през тънките
като банкноти
устни
излитат думи
с еднаква стойност
без водни знаци
без въздушни знаци
без земни знаци
без огнени знаци
само езиците им
понякога са огнени
предварително
изгарят част
от думите
онази част която
цял живот си чакал
да я чуеш
такива са условията
на свободния пазар
на чувствата

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??