Свободен си, но своето ще взема,
защото мракът в мен би завидял
на огъня послан върху постеля -
не моя, а на някоя си там.
Не те обичам, твърде си себичен.
Честно. Само миналото ме гнети,
защото беше облакът ми личен
и на теб седях години, а не дни.
Свободен си, но своето си взимам.
Връщам си невинността и любовта.
Така благодаря ти, че те има!
Аз, без теб, не бих могла да бъда аз.
© Цвет Todos los derechos reservados