29 nov 2004, 16:31

Сякаш 

  Poesía
1075 0 0
Как нежно ти сълзят очите.
Всяка една сълза изгаряше сърцето ти.
Всяка една мисъл за любимия докосваше душата ти.
Всяко едно желание той да спре сълзите ти
те оставяше без дъх и без сили.
Сякаш ти стана неговата кукла,
когато му се искаше да си поиграе.
Сякаш забрави, какво е да те обичат!
Сякаш забрави истинските думи:
"Обичам Те"

© Елена Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??