5 dic 2008, 14:09

Събличам се 

  Poesía » Erótica
1293 0 5
 

 

Вече ще зъзна

в името на своята гордост.

И сега събличам всичките си дрехи.

Събличам се от теб!

Събличам се!

 

Гола...

Гола стоя пред тебе.

Треперя

сама

и не изпитвам страх.

Гола

в студа

 

от думите ни.

 

Ела де!

Посмей!

Ела си вземи

сърцето обратно!

Ела де,

боли ли?

Или си изстинал?

 

 

Гола...

Гола вървя пред тебе

Гола.

Безсмъртна.

Студена.

Ела,

поднеси ми

 

чашата си

горчива.

До дъно ще я изпия

и ще се опия

от лудостта ми в нея

зарад която ти, клетнико,

вървиш подир мене

 

 

гола, невзета...

© Девисил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??