16 ago 2015, 22:08

Съботно любовно... 

  Poesía » Formas orientales
555 0 0

Сънувах.
Целувах.
Утрото каза да съм търпелива.

***

Потъва ми се.
В твоите очи.
Океан без дъно.

***

Мога да чакам.
Ако обещаеш да не тръгваш.
Без мен.

***

Губя се.
Извръщам поглед.
Стопявам се безмълвно.
Пред теб.

© Елена Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??