6 sept 2009, 1:00

Събрах те в шепи... 

  Poesía
640 0 14

                                                              ... yollar ayrılıyormuş deli gibi sevsen bile...

 

изниза се

тъй бавно –

не усетих

 

кога притвори

външната

врата

 

кога на пръсти

сля се

тишината

 

с дъха

на рози

в утринта…

 

по тялото ми

стелеше

усмивка

 

и нежна ласка  

търсеща

плътта…

 

а тръгна

толкова

несигурно

 

по стъпките

на лятото

деня…

 

отвън

капчуците

запяха

 

по капките

размива те  

дъжда

 

събрах те в шепи –

да те имам

 

когато

ме напусне

есента…

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??