10 feb 2007, 1:26

Събуди се... 

  Poesía
2211 2 6

Събуди се мое нежно вдъхновение
с усмивка, миличко, се събуди!
Аз чакам те с голямо нетърпение
стани, гушни ме и ме целуни!


Обичам те! - очаквам да ми кажеш
със шеговития си топъл глас.
Аз чакам те отново да покажеш
как щедро блика любовта във нас!


И ще отпием от кафето ни, горчивото,
със теб отново звънко ще се смея аз...
Погледай ме и виж, че чувството, красивото
за миг не би изчезнало от нас...


Събуди се, мое нежно вдъхновение -
чуй сърцето мое твоето зове.
Аз чакам те с голямо нетърпение
двама да открием по-нови светове!

© Мая Бая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??