19 nov 2009, 23:40

Събудила го 

  Poesía » De humor
567 0 2

(из цикъла „Вицове в рими”)

Те да се карат никога не спират,
сърдити са и вече доста време
с бележки кратки си кореспондират.
По най-елементарните проблеми
не си говорят. Ако има нещо,
бележката се лепва. Два-три реда.
Така например вчера важна среща
той имаше. Написа; „Утре в седем
да ме събудиш!” Но поспа си сладко.
Във осем стана той и половина.
На шкафчето видя бележка кратка:
„Веднага ставай, вече седем мина!”

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??