30 oct 2010, 17:22

Събуждам се чужда 

  Poesía » De amor
799 0 1

 

„СЪБУЖДАМ СЕ ЧУЖДА”

Промени се денят, променям се и аз,

и в слънцето, и в луната,

срещам аз усмивката позната,

идва изгревът в очите,

когато сбъдваш ми мечтите,

а в залеза и с чувствата познати,

сме като грешно  непознати.

 

       Заспивам аз до тебе, с усмивка на лице,

но без любов тъжи отвътре моето сърце.

Заспивам със сълзи в душата,

защото се събуждам като жена, за тебе непозната.

"Някой в съня ми от теб ме пропъжда,

лягам си твоя, събуждам се чужда."

 

Вехне чувството на мъка в съня повторен,

но изгаря ме отвътре духът ми затворен,

лягам си твоя, събуждам се чужда,

мъжът в съня ми от теб ме пропъжда.

 

Събуждам се, измамно гледайки в теб,

но не виждам мъжа от съня ми да прилича на теб,

грешна мисъл отново днес ме пробужда,

лягам си твоя, но събуждам се чужда.

© Снежка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • невероятно интересен сюжет...житейски...през призмата на противопоставянето...
    "Събуждам се, измамно гледайки в теб,
    но не виждам мъжа от съня ми да прилича на теб,
    грешна мисъл отново днес ме пробужда,
    лягам си твоя, но събуждам се чужда."
Propuestas
: ??:??