31 oct 2008, 11:20

Съдба 

  Poesía » De amor
510 0 0

Сълзите ми са капки от дъжда,

ти, който си ми пратил да пречисти

измамните ми мисли!

Луната ме покани да я питам,

ще сбъдне ли съня ми,

в който ти с усмивка ме целуна!

А тя ми каза, че не може да спре студа,

душата вледеняващ!

И ще се превърна пак в " Ледена кралица",

това ми е съдбата!

 

 

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??