Бяха болки и сълзи.
Бяха думи и лъжи.
Бяха просто слова,
изречени от твоята уста.
И аз ти вярвах преди.
Вярвах на твойте очи.
Вярвах дори на красиви мечти.
Но Стига!
Писна ми от слова.
Писна ми от любовта.
Ще стоя сама
и ще гледам
как лъжеш всяка следваща жена!
© Надя Донкова Todos los derechos reservados