Oct 13, 2010, 10:26 AM

Съдба 

  Poetry
458 0 1

Бяха болки и сълзи.

Бяха думи и лъжи.

Бяха просто слова,

изречени от твоята уста.

И аз ти вярвах преди.

Вярвах на твойте очи.

Вярвах дори на красиви мечти.

Но Стига!

Писна ми от слова.

Писна ми от любовта.

Ще стоя сама

и ще гледам

как лъжеш всяка следваща жена!

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??