9 jun 2010, 21:45

Съдба 

  Poesía » Filosófica
528 0 3

СЪДБА

 

Минават хиляди лица

в живота ни горчив и кратък

едни оставят в нас следа

и ярък грапав отпечатък

 

а други пък - като искри

за миг изгарят с бурен пламък

угасват в нежните очи

платили вече своя данък

 

усмивки, думи и сълзи

завъртат лентата съдбовна

отлитат чувствата дошли

в едно с душата ни греховна

 

а времето пропито в нас

виновно гледа ни през рамо

дали да проговори с глас

или да ни накаже само...

 

 

09.06.2010

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??