22 mar 2008, 18:51

Съдба 

  Poesía
552 0 0
Тръгваш си сега, изморена от мен и моята любов,
а аз нямам сили да те върна
и така, както преди, силно да те прегърна.
Всичко свърши между нас, сякаш бе една детска игра.
Няма ги вече онези деца, които вярваха във вечността на любовта.
Всичко свърши и всеки ще споделя с друг вече своята съдба,
но нека не гледаме назад, а гордо да изправим глава.

© Радослав Янчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??