30 ago 2007, 22:40

Съдба 

  Poesía
680 0 9

Имах и много и нищо в живота
обичах силно и мразех така,
молитви много отправях към Бога
да спаси моята грешна душа.


Имах мечти а после ги губех
някой раняваше с тежка ръка,
много вземах,но повече давах
бях щастлива а после изпадах в тъга.


Задавах въпроси,много въпроси
но отговор все не намирах,
и все не успявах да бъда щастлива
след всяка радост отново унивах.


Преминах през много до днес
...УМОРИХ СЕ...
помъдрях достатъчно за да знам,
че ти си всичко което обичам
...ОТКРИХ ТЕ...
всяка частица от себе си
аз днес на теб ще я дам!!!

© Севдалина Янкулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??