7 nov 2021, 16:23

Съгряват 

  Poesía
174 0 0

детските очи

съгряват повече от

всякакви слънца

 

...............................

 

алтернативно:

 

очите детски

повече от всякакви

слънца съгряват

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??