27 may 2023, 9:10  

... 

  Poesía
328 0 0


Ранихме се…!

О, две строшихме стъклениците.

Създададохме си привидения,

от земни спомени...

Безжалостно ни стана и безветрено…

Заляхме се с океан от безхаберие,

и горди се понесохме над времето…

Нахранихме злодеите,

а себе си - принесохме.

© Аспарух Любенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??