22 dic 2009, 9:58

"Съжалявам" - каза... 

  Poesía » De amor
756 0 3

"Съжалявам" - каза...

Целувам те. (Дори със мъртвите си устни)
Ти недей да съжаляваш вече. (Няма нужда)
Твоите несъщи, други, уж... ненужни чувства,
дето все не са за мен... Раздай на чуждите.

Аз пак ще те целуна. (Мога и да спя по сто години)
И невярваща във чудесата, ще се случа.
Ти недей да съжаляваш вече. То ми мина.
Болката, ядът, гневът... (Като на куче...)

© Камелия Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • !!!!
    Уникално !
  • Много е хубаво!!!
  • прочетох всичко... и много ми хареса.
    при теб е някак си красиво, тъжно и... чисто
    дано не те изцапат...
Propuestas
: ??:??