1 jun 2024, 16:19

Сълза 

  Poesía
198 2 0

Отмива болката

сянка на душата

облакът издухва

 

В нея скътани

попиват някъде

дето падне

 

Безброй терзания

да бягат от теб

тя помага ти

 

Краде ги

не ти трябват

нещата просто устроени са

 

ние ги... ще се сетите ;)

© Stew Carrey Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??