17 nov 2006, 16:57

Сълза 

  Poesía
671 0 4
Щом някой натъжи те-
сълза напира в твоите очи.
Щом някой нарани те-
сърцето те боли.
Душата наранена,
в тишината ще мълчи.
Само луната огнено-червена,
все тъй мълчаливо ще искри.
Сълзата тежка палаво се спуска
по твоето лице
и молиш се само луната да знае,
че плачеш за момче.

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??