29 mar 2008, 9:49

Сълза! 

  Poesía » De amor
563 0 2
Искрена и вълшебна е тя като теб, любима!
Тя знае всичко и всичко вижда!
Ала отронена от твоите очи,
тя казва ми само: "Обичам те!"

Виждайки моята сълза зная,
че ти ще видиш моите чувства!
Знаеш ли колко много те обичам?
Защото моята сълза е думата,
която сърцето ми изрича всеки път,
щом те видят моите очи!

Да заплача искам с твоите сълзи,
за да видя и усетя твоята любов!
Да погледна искам в твоите очи,
за да видя дали твоите мисли са за мен!

Ако видиш моята сълза в нощта,
ще я изпиеш ли с целувка една!?
Ако в тъмното усетиш моите сълзи,
ще заплачиш ли с мен, любима!?

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??