СЪЛЗАТА НА БОГА
Плачат ли боговете?
Фантастична любов.
Божествени мигове...
Неканена ревност.
Раздяла като смърт...
Прекъснат текст.
Кръстосан от сълза.
Сълза за пропиляна
такава любов.
Сълзата на бога...
© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Todos los derechos reservados
Поклон пред паметта ви!