16 янв. 2008 г., 09:53

Сълзата на бога 

  Поэзия » Любовная
1138 0 11

СЪЛЗАТА НА БОГА

                                             Плачат ли боговете?

 

Фантастична любов.

Божествени мигове...

Неканена ревност.

Раздяла като смърт...

Прекъснат текст.

Кръстосан от сълза.

Сълза за пропиляна

такава любов.

Сълзата на бога...

 

 

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??