21 abr 2013, 13:25  

Сълзи 

  Poesía
522 0 3

Сълзи, студени, бурни като поток,

извиращ безспирно от планината.

Поток, понякога страшен, жесток,

поток, разцепващ на късове земята!...

 

© Теодор Лилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??