21.04.2013 г., 13:25 ч.  

Сълзи 

  Поезия
523 0 3

Сълзи, студени, бурни като поток,

извиращ безспирно от планината.

Поток, понякога страшен, жесток,

поток, разцепващ на късове земята!...

 

© Теодор Лилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??