28 ago 2011, 8:26

Сълзи 

  Poesía » De amor
574 0 2


Разбери сълзите ми нежни,
почувствай душата ми нежна,
обичай любовта ми красива,
сълзи, родени от любовта ми.
Любов, пълна със сълзи и нежност,
които идват от сърцето ми.
Сълзи, пълни с любов,
изплакани за капчица обич.
Очите ми,  пълни сълзи,
като реки от любов.

© Онур Реджеб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??