В очите ми се крият бляскави сълзи,
сини като небето и като океански вълни.
И щом паднат някъде, тогава всичко гори
и вие се дим чак то висини.
И вдига се пушек, а после потъва в дълбините,
а реката отмива следата на сълзите.
© Виктория Todos los derechos reservados