28 ene 2014, 22:33

Сълзи на русалка 

  Poesía » Versos blancos
1299 0 3

                   

 

                   Сълзи на русалка на брега се разливат,

                   откъде идват, накъде отиват?

                   От дълбоко синьо-зелено море,

                   вперени в лазур - мъгливо небе.

 

                   Свиреше цигулка за въздишка платена,

                   а душата бе носталгия смутена.

                   

                   Някога,

                   когато е валяло,

                   сълзи на русалка...

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??